Lite om mig och mitt hundintresse

Jag heter Susanne Thulin. Jag bor på en gård i Kävlingetrakten. Jag har alltid hållit på med hundar och även hästar. I föräldrahemmet fanns flera boxer och vi hade också lite uppfödning.  

Min första labrador som jag startade min uppfödning med kom från kennel Benliz i Höör, Benliz Zestful Zandie. Innan dess hade jag haft två labradorer och blivit intresserad av rasen. 
Sammanlagt har jag haft 8 labradorer. I dagsläget har jag 4 tikar i hemmet. Benliz Zestful Zandie hade två kullar varav jag behöll en tik från varje kull.

Vi jagar aktivt och jakttränar, jag har jägarexamen, men är också intresserad av lite utställning. Alla hundarna tränas i viltspår och målet är att alla ska ha minst godkänt anlagstest i viltspår.

Målsättning med uppfödning av  Borderterrier är : Mentalt stabila och friska hundar som i första hand ska användas till jakt men även vara trevlig familjehund .

Borderterriern  är en jakthund som används i grytjakt, kortdrivande på klövvilt och lämpar sig väl till vildsvinsjakt.
Min första Borderterrier kommer från kennel Sub Terram där man avlar på jaktegenskaper. Tiken Sub Terram Four Wheel är viltspårchampion och används hos oss i jakt, liksom övriga hundar i familjen.
Valpar jag säljer är registrerade i Skk , chipmärkta, besiktigade, avmaskade och vaccinerade samt dolda fel försäkrade. Jag vill gärna ha mycket återkoppling efter valparna är sålda.

De hundar jag använder i avel uppfyller Svenska Kennelklubben  krav för registrering samt valphänvisning.

Susanne Thulin

bad1